Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلى فرخ مهر، رئیس اتحادیه هتلداران استان تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادى ایسکانیوز در واکنش به حاشیه هاى ایجاد شده مبنى بر وجود خانه مسافرها در شهر مشهد گفت: این مساله در تمام دنیا رایج است و نسبت به وجود چنین مراکزى در کشور آگاه هستیم، قبل از انقلاب هم این مراکز در کشور به عنوان خانه هاى استیجارى وجود داشت اما متاسفانه در حال حاضر این واحدها به عنوان خانه مسافر به صورت پراکنده در سطح کشور تلقى شدند که برخى از آنها داراى مجوز و برخى دیگر بدون مجوز و نیز بدون نظارت در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه بیان کرد: در حال حاضر با توجه به صحبت هاى مطرح شده وجود چنین خانه هایى به شهر مشهد نسبت داده شده است، در حالى که این خانه ها در بیشتر مناطق مانند استان مازندران، گیلان و حتى در تهران هم آپارتمان هاى مبله اى وجود دارد که به عنوان پاتوق براى برخى افراد تبدیل شده است.

فرخ مهر با تاکید بر اینکه هیچ گونه نظارتى در سطح کشور براى اینگونه آپارتمان ها وجود ندارد، گفت: برخى از خانه مسافرها وجود دارد که خانواده به عنوان زوار و بدون آگاهى از اتفاقات منفى که در آنجا رخ مى دهد در آنجا رفت و آمد مى کنند که این موضوع براى جامعه ما چندان خوشایند نیست.

رئیس اتحادیه هتلداران استان تهران با تاکید بر اینکه وجود چنین آپارتمان هایى در سطح کشور بر کسى پوشیده نیست، اظهار داشت: اینگونه آپارتمان ها باید از سطح کشور جمع آورى شود و از نظر امنیتى و بهداشتى نسبت به واحدهاى آپارتمانى که مسافران در آنجا حضور دارند باید نظارت بیشترى صورت گیرد.

او افزود: در حال حاضر وجود این آپارتمان ها در سطح کشور به صورت علنى شده است و حتى یک سایت را جهت اجاره چنین آپارتمان هایى راه اندازى کرده اند که حضور در این آپارتمان ها نیازمند مدارک شناسنایى نیست.

فرخ مهر خاطرنشان کرد: دلیل اینکه رییس اتحادیه هتل داران مشهد چنین چیزى را تکذیب کرده را متوجه نمى شوم؛ زیرا اینگونه آپارتمان ها نه تنها در مشهد بلکه در تمامى شهر و استان هاى دیگر وجود دارد.

رئیس اتحادیه هتلداران استان تهران به اقداماتى که باید جهت جمع آورى خانه مسافرها در دستور کار قرار گیرد تاکید کرد و گفت: آپارتمان هاى مبله و خانه مسافرها تا شعاع دو هزار متر باید زیرنظر یک هتل قرار گیرند و از طریق هتل رزرو شوند، ادارات امنیتى و اماکن هم مسئولیت این واحدهاى آپارتمانى را باید از این هتل بخواهد، در اصل این واحدها باید شاخه اى از هتل ها شوند تا از طریق دریافت مدارک شناسایى آپارتمان ها مبله در اختیار آنها قرار گیرد.

او در پایان خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان نباید سیاست کشور به گونه اى باشد که خارجى ها قادر به خرید مسکن در ایران باشند زیرا اگر این اتفاق بیافتد و اجازه خرید مسکن به افراد خارجى در ایران را بدهند به دلیل اینکه واحد پولى ایران نسبت به واحد پول آنها بى ارزش شده است عواقب خوبى را با خود به همراه ندارد.

انتهای پیام/

161 / 161 خانه مسافر هتلداران خرید مسکن رزرو هتل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خانه مسافر هتلداران خرید مسکن رزرو هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد

به گزارش قدس آنلاین، واحد امور پناهندگان و آوارگان فلسطینی در جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد که تلاش برای خروج آنروا از زیرنظر سازمان ملل متحد و ایجاد نهادی جدیدی برای نظارت بر آن، در راستای پایان دادن به کارکرد سیاسی آن به عنوان یک شاهد بر رنج های ملت فلسطین است.

در بیانیه جنبش حماس آمده است که درخواست تشکیل نهادی بین المللی برای نظارت بر فعالیت های آنروا، یک اقدام خصمانه سیاسی برای سلب اختیارات مجمع عمومی سازمان ملل متحد و ایجاد جایگزینی برای کمیته مشورتی آنروا است که ۲۸ کشور و ۳ عضو ناظر در آن حضور دارند.

جنبش حماس اضافه کرد: درخواست مشارکت دیگر نهادها در فعالیت های آنروا، تلاشی دیگر برای کاستن از فعالیت ها و سلب اختیارات آن است که به تضعیف خدمات رسانی آن در نوار غزه منجر خواهد شد.

واحد امور پناهندگان و آوارگان جنبش حماس افزود: درحالی که در گزارش کمیته تحقیق و بررسی فعالیت آنروا بر بی طرفی آن تاکید شده است، در این گزارش به بمباران ۱۶۰ نهاد و شهادت ۱۸۰ نفر از کارمندان آن و اعدام میدانی شهروندان و پناهندگان به مدارس آنروا که جنایت قتل عام مدرسه الفاخوره آشکارترین نمونه این جنایت ها است، هیچ اشاره ای نشده است.

جنبش حماس در این بیانیه اضافه کرد: «کاترین کولونا» وزیر خارجه اسبق فرانسه و رئیس کمیته مستقل تحقیق درباره فعالیت آنروا، توصیف شهر قدس به عنوان پایتخت کشور فلسطین را باعث ایجاد تنفر می داند درحالی که قطعنامه های سازمان ملل بر تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس تاکید دارد و حتی پس از به رسمیت شناختن قدس توسط آمریکا به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر، براساس همین قطعنامه ها، بسیاری از کشورهای غربی از انجام چنین اقدامی خودداری کرده اند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) از کشورهایی که کمک های خود به آنروا را متوقف کرده اند خواست به مسئولیت های خود در قبال قتل عام و نسل کشی ملت فلسطین عمل کنند. این جنبش هرگونه تلاش برای تغییر مفاهیم فلسطینی در قدس و سرزمین فلسطین را عامل تهدید امنیت و صلح جهانی دانست.

گفتنی است؛ یک تحقیق مستقل از آنروا به ریاست «کاترین کولونا» وزیر خارجه اسبق فرانسه، ادعاهای رژیم اسرائیل درباره این نهاد بین المللی را رد کرد.

نتایج تحقیق مستقل از آنروا که روز دوشنبه گذشته اعلام شد، نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می گوید که رژیم اسرائیل مدرکی برای ادعاهای خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است.

این گزارش می افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.

این گروه تحقیق در پی ادعاهایی که رژیم اسرائیل در ماه ژانویه مبنی بر احتمال مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، تشکیل شد. در هفته های بعد، بسیاری از کشورهای حامی مالی آنروا حدود ۴۵۰ میلیون دلار کمک های خود به این سازمان را تعلیق یا متوقف کردند.

از آن زمان بسیاری از این کشورها از جمله سوئد، کانادا، ژاپن، اتحادیه اروپا، فرانسه و غیره کمک های مالی را از سر گرفته اند، اما کشورهایی چون آمریکا و انگلیس این کار را نکرده اند. کنگره آمریکا ماه گذشته قانونی را تصویب کرد که از کمک مالی آمریکا به آنروا تا مارس ۲۰۲۵ جلوگیری می کرد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد اخیرا گفت: توقف این کمک ها به ارگان اصلی کمک‌رسانی در غزه در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است»، و ۲ میلیون و سیصد هزار نفر آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • قیمت جالب خانه‌های شرق تهران/ با ۳ میلیارد تومان خانه بخرید + جدول قیمت
  • نبود مسافر خانه در شهر زیبای اهر در استان آذربایجان شرقی
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • سربازان از این طریق امریه بگیرند
  • با ۷ میلیارد تومان چندمتر خانه می‌توان خرید؟